Μήνυμα σφάλματος

  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters στην drupal_get_feeds() (γραμμή 394 του /home/oikozin/public_html/includes/common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls στην menu_set_active_trail() (γραμμή 2405 του /home/oikozin/public_html/includes/menu.inc).

Υπηρεσίες

Υπηρεσίες

Μετά από την πολυετή εμπειρία μας  μπορούμε πλέον να προσφέρουμε στον πελάτη ,  υπηρεσίες  υψηλής ποιότητας και αισθητικής.

Μετράμε και μελετάμε  προσωπικά τον χώρο σας  , σχεδιάζουμε και εγκαθιστούμε  τα έπιπλα κουζίνας έτσι ώστε να έχουμε ένα  αισθητικό αποτέλεσμα αλλά   και να μπορούν να είναι λειτουργικά  για τις  καθημερινές ανάγκες του πελάτη .

Μεταφέρουμε και τοποθετούμε  με έμπειρο και  μόνιμο προσωπικό . Με αίσθηση ευθύνης αναλαμβάνουμε την πλήρη συντήρηση μετά την  εγκατάσταση τους.

Με την δεκαετή εγγύηση που προσφέρουμε  μπορούμε να αποδείξουμε για την ποιότητα  και την ευθύνη που έχουμε απέναντι στον πελάτη

Οι εταιρίες μας

arrex giessegi floriteli
 
mobilturi kek netcucine
 
mobilturi