Μήνυμα σφάλματος

  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters στην drupal_get_feeds() (γραμμή 394 του /home/oikozin/public_html/includes/common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls στην menu_set_active_trail() (γραμμή 2405 του /home/oikozin/public_html/includes/menu.inc).

Η εταιρεία

Η εταιρεία

Η ΟΙΚΟΖΗΝ δημιουργήθηκε  με σκοπό να αλλάξει τα δεδομένα   όχι μόνο στο χώρο της κουζίνας αλλά και άλλων εσωτερικών χώρων του σπιτιού σας.

Διαθέτει μια μεγάλη γκάμα σε ντουλάπες υπνοδωματίων ανοιγόμενες &  συρόμενες  , σε πόρτες  εσωτερικές , παιδικά έπιπλα , έπιπλα μπάνιου ,  ιταλικών και ελληνικών οίκων καθώς και κατασκευές δικής μας παραγωγής .  

Με την εμπειρία  που αποκτήσαμε ύστερα από 22 χρόνια παρουσίας   , προτείνουμε λύσεις για να δημιουργήσετε ένα περιβάλλον στο σπίτι σας που να ανταποκρίνεται στις προσωπικές σας απαιτήσεις.

Στόχος μας είναι να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες του καταναλωτή με έπιπλα κουζίνας υψηλής αισθητικής , έτσι ώστε να ανταποδώσουμε για την εμπιστοσύνη που δείχνει  , στα προϊόντα   και στους ανθρώπους μας .

Οι εταιρίες μας

arrex giessegi